„Медитацията на сърцата близнаци“ с Магдалена Герева

dfb

Каним ви на една прекрасна медитация с Маги
на 5 декември, събота от 15:00 часа

Истина е, че всеки човек подсъзнателно се стреми към спокойствие и вътрешен мир. Истина е и, че не винаги разбираме механизмите, предизвикващи негативизъм в думите и действията. Много от дисфункционалните емоции или натрапчиви отрицателни мисли могат да бъдат преодоляни в относително кратък отрязък от време. При редовна практика на Медитацията на сърцата близнаци, са необходими само няколко седмици за постигането на така желаните вътрешно спокойствие и тишина.

Чрез Медитацията на сърцата близнаци ние изпращаме позитивна енергия към всички нуждаещи се като едновременно поддържаме стабилна положителна вътрешна нагласа. По този начин, искрените послания за здраве, щастие, любов, изобилие и благоденствие автоматично се връщат към медитиращия. Интензивното въздействие при груповата практика спомага за коригиране дисбаланса в нашите фини тела, изчиствайки замърсената, болна или блокирана енергия. С времето, значително се подобрява и здравословното ни състояние и имунитет. Практикуващият става много по-магнетичен и успешен, тъй като в състояние на неподвижност се енергизират всички потенциални способности и таланти.

С редовната практика на Медитацията на сърцата близнаци се увеличава вашата Антакарана. Чрез нея вие се свързвате с висшия Аз и постигате вътрешен интегритет от по-висок порядък.

Медитацията е изключително достъпна, лесна за изпълнение и културно толерантна. Тя се практикува от хиляди хора по целия свят.

Вход: свободен

Водещ: Маги
Магдалена Герева e психолог и холистичен терапевт, водеща на индивидуални и групови сесии, лекции, семинари, тренинги и медитации
Блог: https://promianatavteb.wordpress.com/

Вашият коментар